Datingsitenu.nl

Datingsites vergelijken

Van online contact naar echt contactHet belangrijkste na het leggen van een contact op een datingsite, het online contact omzetten in een echt contact.

Het belangrijkste hierbij om het kort te houden en het contact niet “lam” te laten worden.

Van een online contact een echt contact makenNadat u een nieuw contact heeft leren kennen via het online daten wilt u uiteraard deze persoon in het echt leren kennen. Het doel is om van uw online contact een echt contact te maken. De manier om dit te bereiken is om een eerste date te versieren. Maar hoe gaat dit het makkelijkst?

Het antwoord is een stuk simpeler dan u wellicht zou denken. Wanneer u een nieuw contact opdoet bij een datingsite zou uw doel moeten zijn deze persoon in het echt te ontmoeten na een reeks van minder dan 10 berichten.

De meeste mensen die gebruik maken van een datingsite maken de fout om eindeloos berichten te blijven versturen waardoor het contact “lam” raakt. De bedoeling is om in een zo kort mogelijke reeks van berichten de interesse over en weer op een niveau te krijgen waardoor jullie elkaar graag in het echt zouden willen ontmoeten.

Dit bereikt u door niet al te veel over uzelf prijs te geven en in deze zin “mysterieus” te blijven. Elkaar leren kennen zou vooral in het echt moeten gebeuren en niet online.

Onderstaand een voorbeeld van hoe u simpel een echte date kunt versieren met
# De introductiemail: een korte en krachtige omschrijving van uzelf met de melding dat de ander uw interesse heeft gewekt en u deze persoon graag beter zou leren kennen.

# Reageren op een reactie: wanneer u een reactie krijgt adviseren wij u niet te lang te wachten om een reactie terug te schrijven. Laat in uw reactie zien dat u geinteresseerd bent in uw match door vragen te stellen naar aanleiding van zijn/haar mail.

# Maak het contact officieel: Na de tweede mail weet uw match al (lang) of hij/zij met u zal afspreken of niet, draai er daarom niet langer omheen, dit is zonde van uw tijd. Stel bv. een leuke eerste korte date voor om elkaar echt te leren kennen, maar hou deze eerste date echt kort. Zo kunt u bv. een date van 20 minuten afspreken.

# Maak uw wensen kenbaar: Uw match zal ongetwijfeld zeggen dat u wel erg snel bent met een eerste date, laat u hier niet door afschrikken. Laat blijken dat u serieus bent en maak duidelijk dat het geen kwaad kan elkaar al na een korte tijd in het echt te leren kennen. Indien uw match echt geinteresseerd is in u zal hij/zij hier mee akkoord gaan.

U hoeft uiteraard bovenstaande methode niet te volgen zolang u de kern ervan maar onthoudt: Wees kort en krachtig en kom snel met een voorstel.

Het mooie van online dating is dat wanneer het bij de ene match niet lukt u er altijd nog genoeg over heeft. Wij adviseren u dan ook meerdere personen tegelijk te benaderen en u niet te laten afschrikken door eventuele afwijzingen.

Natuurlijk is een goede inhoud van berichten belangrijk bij het online daten, maar minstens even belangerijk is het aantal mensen dat u benaderd.

Online dating is ook een “numbersgame”.

Hoe meer mensen u benaderd hoe meer reacties u kunt verwachten.

Laatst toegevoegd

e-Cupid.nl

15-04-2011

Match Dating

14-04-2011

e-Matching

11-04-2011

Match.com

08-04-2011

DateSome1

07-04-2011

e-Dates.nl

02-04-2011

Flirtcontacten

01-04-2011