Datingsitenu.nl

Datingsites vergelijken

Een goed profiel is het halve werkEen goed profiel in combinatie met een goede foto is het meest belangrijke op een datingsite.

Het maken van een goed profiel is zeker niet moeilijk, maar neemt wel wat tijd. Indien u serieus bent is het zeker de moeite waard.

Hoe een goed profiel te makenHet belangrijkste onderdeel van een datingsite en de belangrijkste factor voor succes in online dating is uw profiel. Binnen uw profiel is op zijn beurt uw foto het belangrijkste onderdeel.

Een goed profiel bevat een goeie beschrijving van uzelf en een duidelijke omschrijving van waarnaar u op zoek bent. Daarnaast is het belangrijk om met uw profiel de aandacht van andere leden te trekken. De vraag is dan: hoe trek ik aandacht met mijn profiel? Hoe val ik op tussen de rest?

Bij de meeste datingsites wordt na een zoekopdracht een overzicht van foto’s inclusief uw introductieverhaaltje laten zien. Wanneer u een lange introductie heeft geschreven zal deze meestal niet volledig te zien zijn in de zoekresultaten. Om op te vallen is het dus belangrijk een korte en krachtige introductie te hebben.

Het meest belangrijke medium om op te vallen blijft uw foto. Wanneer uw foto leden niet aanstaat zullen zij niet snel de moeite nemen uw introductie door te lezen. Door een duidelijke foto te plaatsen van goede kwaliteit waarop u goed zichtbaar bent zult u aanmerkelijk meer reacties en profielbezichtigingen ontvangen.

Kortom: Zorg voor een goede foto om de aandacht te trekken, en zorg voor een korte en krachtige intro om het af te maken.

U zult snel zien dat wanneer u zich hieraan houdt u een stuk meer reacties zult krijgen.

Tip: Let op spelfouten in uw profiel, dit staat slordig en zal het aantal reacties dat u krijgt (sterk) verminderen. Hetzelfde geldt natuurlijk bij het schrijven van berichten.Laatst toegevoegd

e-Cupid.nl

15-04-2011

Match Dating

14-04-2011

e-Matching

11-04-2011

Match.com

08-04-2011

DateSome1

07-04-2011

e-Dates.nl

02-04-2011

Flirtcontacten

01-04-2011