Datingsitenu.nl

Datingsites vergelijken

Meer dating vergelijken
Reviews – Prijzen – Opzeggen – Zoekmachine

Het vinden van de juiste datingsiteHet vinden van de juiste datingsite is de belangrijkste beginstap in uw zoektocht naar een partner.

Ook wat het vinden van de juiste datingsite betreft: een goed begin is het halve werk…

Hoe vind ik de juiste datingsite voor mijHet vinden van de juiste datingsite is ondanks het zeer grote aanbod van datingsites een stuk gemakkelijker dan u wellicht zou denken.

Datingsites zijn vrij makkelijk te onderscheiden op categorie. Elke categorie met zijn eigen doelgroep. De eerste stap die u dient te nemen is dus het bepalen van de doelgroep waarin u valt op basis van uw eisen en wensen. Zo schrijft u zich bijvoorbeeld niet in op een jongerendatingsite indien u op zoek bent naar een partner met een leeftijd van 40+.

Datingsite categorie├źn zijn ingedeeld op basis van leeftijd en zoekwensen. Uw leeftijd en de gewenste leeftijd van uw partner zijn hierbij het belangrijkst. De leeftijdsgrensen liggen ongeveer op de volgende punten:

# 18-30 jarigen worden gezien als jongeren.

# 30-50 jarigen worden gezien alszijnde van middelbare leeftijd.

# 50 plussers worden gezien alszijnde senioren.

Ligt uw leeftijd tussen de 18 en 30 en bent u op zoek naar vriendschap, sociale contacten of een serieuze relatie? Dan is een standaard datingsite voor jongeren de juiste oplossing.

Klik hier voor een overzicht van datingsites voor jongeren.

Ligt uw leeftijd tussen de 30 en 50 en bent u op zoek naar vriendschap, sociale contacten of een serieuze relatie? Dan is een standaard datingsite de juiste oplossing. Er is geen datingsite die zich specifiek op deze leeftijdsgroep richt, maar er zijn wel gespecialiseerde datingsites die voornamelijk in deze leeftijdscategorie vallen.

Klik hier voor een overzicht van de standaard datingsites.

Ligt uw leeftijd boven de 50 jaren en bent u op zoek naar vriendschap, sociale contacten of een serieuze relatie? Dan is een senioren datingsite voor u de juiste oplossing.

Klik hier voor een overzicht van senioren datingsites.

Indien u een specifieke wens heeft kunt u nog kiezen om u in te schrijven bij een algemene datingsite voor alle leeftijden die zich richt op een bepaald doel. Zo zijn er datingsites uitsluitend voor het leggen van erotische contacten of datingsites uitsluitend toegankelijk voor hoger opgeleiden.

Klik hier voor een overzicht van datingsites gericht op erotische contacten.
Klik hier voor een overzicht van datingsites gericht op hoger opgeleiden.

Waar u ook naar op zoek bent, er zijn altijd meerdere opties beschikbaar. Met een beetje denkwerk is dit aantal echter al sterk te reduceren.

Wij raden u aan om wanneer u uw juiste categorie heeft gevonden u in te schrijven bij tenminste twee verschillende datingsites binnen deze categorie. Op deze manier kunt u de datingsites zelf vergelijken en zelf beslissen welke datingsite het beste voor u is.

Laatst toegevoegd

e-Cupid.nl

15-04-2011

Match Dating

14-04-2011

e-Matching

11-04-2011

Match.com

08-04-2011

DateSome1

07-04-2011

e-Dates.nl

02-04-2011

Flirtcontacten

01-04-2011