Datingsitenu.nl

Datingsites vergelijken

Meer dating vergelijken
Reviews – Prijzen – Opzeggen – Zoekmachine

Hogeropgeleiden datingsites overzichtHier vindt u een overzicht van datingsites die zich speciaal richten op hoger opgeleiden singles.
Onder hoger opgeleiden vallen personen met een HBO of WO opleiding.
Indien u op zoek bent naar een date met tenminste HBO niveau zijn onderstaande datingsites een zeer goede optie.

eMatching kenmerkeneMatching is met meer dan 50.000 leden Nederlands grootste datingsite voor hoger opgeleiden. De leden zijn altijd van goede kwaliteit doordat inactieve leden automatisch van de site worden verwijderd.

De verhouding tussen mannen en vrouwen ligt op eMatching zo goed als gelijk. Voor hogeropgeleiden op zoek naar een partner zeker een aanrader!

eMatching omschrijvingeMatching biedt een gratis inschrijving waarmee u een persoonlijk profiel kunt aanmaken, alle leden kunt bekijken, favorieten kunt opslaan en nog veel meer.

Daarnaast is het op eMatching altijd gratis om te reageren op berichten van andere leden. Op deze manier ontvangt u zonder twijfel meer reacties op de door u verzonden berichten dan op andere datingsites. Eerlijk en simpel.

Match4me kenmerkenMatch4me is een datingsite die zich richt op hoger opgeleiden. Match4me heeft op het moment meer dan 20.000 leden en maandelijks komen daar gemmideld 1500 leden bij.

Van de Match4me leden is 51% van het mannelijk, en 49% van het vrouwelijk geslacht. Van deze leden is verder het merendeel tussen de 25 en 40 jaar oud.

Match4me omschrijvingMatch4me richt zich uitsluitend op hoger opgeleiden, dat wil zeggen mensen met een opleidingsniveau van HBO of hoger. Hierdoor is het voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een gelijkgestemde zeker een aanrader.

Inschrijven bij match4me is geheel gratis. In tegenstelling tot andere websites is ook het sturen van interesseberichten bij match4me geheel gratis.

Parship kenmerkenParship is met meer dan 1 miljoen leden een van de grootste datingsites van Nederland en Belgie. Van de leden van Parship is 75% hoogopgeleid (dat wil zeggen HBO of hoger).

Verder is 88% van de Parship leden 30 jaar of ouder. 51% van de Parship leden is van het vrouwelijke geslacht, tegenover 49% van het mannelijk geslacht. Een evenwichtige balans.

Parship omschrijvingParship maakt gebruik van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest op basis waarvan andere leden aan u worden voorgetseld. Deze wordt het Parship Principe genoemd.

Maar liefst 38% van de leden van Parship vindt zijn of haar partner via de site. Een zeer goed slagingspercentage en dus zeker het proberen waard. Met een beetje tijd en moeite zit u bij deze 38%.

Laatst toegevoegd

e-Cupid.nl

15-04-2011

Match Dating

14-04-2011

e-Matching

11-04-2011

Match.com

08-04-2011

DateSome1

07-04-2011

e-Dates.nl

02-04-2011

Flirtcontacten

01-04-2011