Datingsitenu.nl

Datingsites vergelijken

Het eerste contact op een datingsiteIn de online datingwereld is het als in de echte datingwereld: een eerste indruk maak je maar een keer.

Het is daarom belangrijk een goede eerste indruk te maken, en een duidelijk doel voor ogen te hebben.

Het eerste contact leggen via een datingsiteDe meeste mensen die gebruik maken van een datingsite maken de fout om eindeloos berichten te blijven versturen waardoor het contact “lam” raakt. De bedoeling is om in een zo kort mogelijke reeks van berichten de interesse over en weer op een niveau te krijgen waardoor jullie elkaar graag in het echt zouden willen ontmoeten.
Dit bereikt u door niet al te veel over uzelf prijs te geven en in deze zin “mysterieus” te blijven. Elkaar leren kennen zou vooral in het echt moeten gebeuren en niet online.
Onderstaand een voorbeeld van hoe u simpel een echte date kunt versieren met # De introductiemail: een korte en krachtige omschrijving van uzelf met de melding dat de ander uw interesse heeft gewekt en u deze persoon graag beter zou leren kennen.
# Reageren op een reactie: wanneer u een reactie krijgt adviseren wij u niet te lang te wachten om een reactie terug te schrijven. Laat in uw reactie zien dat u geinteresseerd bent in uw match door vragen te stellen naar aanleiding van zijn/haar mail.
# Maak het contact officieel: Na de tweede mail weet uw match al (lang) of hij/zij met u zal afspreken of niet, draai er daarom niet langer omheen, dit is zonde van uw tijd. Stel bv. een leuke eerste korte date voor om elkaar echt te leren kennen, maar hou deze eerste date echt kort. Zo kunt u bv. een date van 20 minuten afspreken.
# Maak uw wensen kenbaar: Uw match zal ongetwijfeld zeggen dat u wel erg snel bent met een eerste date, laat u hier niet door afschrikken. Laat blijken dat u serieus bent en maak duidelijk dat het geen kwaad kan elkaar al na een korte tijd in het echt te leren kennen. Indien uw match echt geinteresseerd is in u zal hij/zij hier mee akkoord gaan.
U hoeft uiteraard bovenstaande methode niet te volgen zolang u de kern ervan maar onthoudt: Wees kort en krachtig en kom snel met een voorstel.

Laatst toegevoegd

e-Cupid.nl

15-04-2011

Match Dating

14-04-2011

e-Matching

11-04-2011

Match.com

08-04-2011

DateSome1

07-04-2011

e-Dates.nl

02-04-2011

Flirtcontacten

01-04-2011