Datingsitenu.nl

Datingsites vergelijken

Uw zoekopdracht: “Ik zoek een man voor een relatie” is succesvol verwerkt* U kunt uw zoekopdracht verder verfijnen in onderstaand scherm…
* U kunt de resultaten van uw zoekopdracht hieronder bekijken…

Zoekopdracht verfijnen op kinderen van u en uw partner, ik heb:

Zelf geen kinderen maar geen bezwaar tegen kinderen

Zelf geen kinderen en wel bezwaar tegen kinderen

Zelf wel kinderen en geen bezwaar tegen kinderen

Zelf wel kinderen en wel bezwaar tegen kinderen

8 resultaten gevonden na uw zoekopdracht: “Ik zoek een man voor een relatie”* De resultaten staan in volgorde van hoge naar lage matchscore. De eerste resultaten komen het meest overeen met uw zoekopdracht.

eDarling kenmerkenHet van oorsprong Duitse matchmaking platform eDarling richt zich op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. eDarling biedt haar diensten op dit moment in negen landan aan.

Sinds Mei 2009 is Darling actief in Nederland. Er schrijven zich dagelijks tussen de 500 en 1000 nieuwe leden in. Van de leden is 53% van het vrouwelijk en 47% van het mannelijk geslacht.

eDarling omschrijvingIn samenwerking met psychologen en relatiespecialisten heeft eDarling een methode ontwikkelt die singles matcht op basis van een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest.

De test die ieder nieuw lid dient te doorlopen houdt onder andere rekening met karakter, interesses, geloof en met de verwachtingen van een relatie. De kans op een juiste match wordt hierdoor aanzienlijk vergroot.

Grandcafe kenmerkenhetGrandCafe.nl is een digitale ontmoetingplaats voor vrouwen en mannen van 35 jaar en ouder, die op zoek zijn naar een vriendschap of meer.

U beslist zelf welke gegevens voor anderen zichtbaar zijn. Andere gasten kunnen geen adres en/of persoonsgegevens zien.
Alleen de gegevens die u invult bij uw profiel zijn zichtbaar voor anderen.

Grandcafe omschrijvingOok uw foto is alleen zichtbaar voor geregistreerde leden. hetGrandCafe.nl staat in voor gezelligheid en hanteert daarom omgangsnormen waar de gasten zich aan dienen te houden. Bij inschrijving gaat u hiermee automatisch akkoord.

Voor de meeste mensen spreekt het als vanzelf dat iedereen elkaar met respect behandelt. Dit is helaas niet bij iedereen het geval. Grandcafe houdt hier toezicht op.

e-Dates kenmerkene-Dates.nl heeft op het moment ongeveer 2000 leden waarvan net iets meer dan de helft van het mannelijk geslacht is (54% tegen 46%).

e-Dates wordt op het moment vernieuwd en zal binnenkort als alleenstaandeouders.com door het leven gaan. De nieuwe website zal vele functies bieden die tot op heden niet veel gebruikt worden.

e-Dates omschrijvinge-Dates.nl is een datingsite speciaal voor alleenstaande ouders. De website is in Oktober 2010 online gegaan, en is dus nog redelijk nieuw.

De website voor iedreen toegankelijk die geen bezwaar heeft tegen een partner met kinderen of zelf kinderen hebben. Op deze manier weet iedereen op e-Dates wat hij of zij zal vinden, en waar de ander naar op zoek is.

Match.com kenmerkenMatch.com is ‘s werelds grootste datingsite met een verbluffende 300 miljoen leden wereldwijd. Sinds kort is Match.com ook in Nederland beschikbaar als onderdeel van Lexa.

Doordat Match.com zoveel leden heeft kunt u oneindig door het ledenbestand bladeren zonder twee keer hetzelfde gezicht te zien. Uiteindelijk is het online daten toch gewoon een “numbersgame”.

Match.com omschrijvingMatch.com biedt een unieke persoonlijkheidstest op basis waarvan er leden aan u worden voorgesteld. De site is zeer helder en makkelijk te gebruiken.

Match.com biedt enkele handige functies waarmee het leggen van contacten wordt vermakkelijkt. Match.com biedt onder andere een berichtensysteem, een chatsysteem, een matchingsysteem, een uitgebreid zoeksysteem en nog veel meer.

Relatieplanet kenmerkenRelatieplanet is de grootste datingsite in Nederland en Belgie met in deze twee landen bijna 4 miljoen leden! Op elk moment van de dag zijn er minimaal 200 leden online. Ook is Relatieplanet is 2010 verkozen tot website van het jaar.

Relatieplanet is al vanaf 2002 actief en is hiermee een van meest ervaren datingsites. RP is door Tros Radar verkozen tot beste betaalde datingsite.

Relatieplanet omschrijvingRelatieplanet streeft ernaar de beste klantenservice te bieden. Er is dan ook 24/7 een klantenservice beschikbaar.

Relatieplanet biedt enkele handige functies waaronder een berichtensysteem, matches op basis van een persoonlijkheidsonderzoek, een livechat functie en nog veel meer.
Ook is Relatieplanet geheel mobiel. Dit wil zeggen dat u ook vanaf uw mobiele telefoon met Relatieplanet kan werken.

Lexa kenmerkenLexa is Europa’s grootste datingsite met meer dan 10 miljoen leden alleen in Europa. Gemmideld zijn er op Lexa een verbluffende 50.000 leden online waarmee gechat kan worden.

Van de bezoekers van Lexa is 60% van het mannelijk geslacht en 40% van het vrouwelijk geslacht. Van deze bezoekers is 37% tussen de 25 en 35 jaar oud, en 25% tussen de 35 en 49 jaar oud.

Lexa omschrijvingLexa heeft in Nederland alleen al meer dan 1,9 miljoen leden, daar kunt u dus wel een tijdje mee vooruit. Verder maakt Lexa gebruik van een uniek persoonlijkheidsonderzoek op basis waarvan er leden aan u worden voorgesteld.

Ook biedt Lexa in uw zoektocht naar nieuwe contacten enkele handige hulpmidellen waaronder een berichtensysteem, een chat en videochat functie en nog veel meer.

Be2 kenmerkenBe2 is bijna over de gehele wereld actief en heeft op het moment meer dan 24 miljoen leden!. Van de Be2 leden is 57% van het vrouwelijk, en 43% van het mannelijk geslacht.

Be2 biedt onder andere datingcoaches. Deze kunnen u helpen met het leggen van contacten en zelf met uw eerste date. Daarnaast biedt Be2 een unieke persoonlijkheidstest.

Be2 omschrijvingBe2 is zeer overzichtelijk opgebouwd en dan ook makkelijk in het gebruik. De site heeft enkele zeer handige functies, waarvan het matchingsysteem wel een van de beste is. Ook kiest u zelf wie u kan zien en wie niet.

De matches die Be2 u aanbied zijn erg goed, een bewijs dat de persoonlijkheidstest goed werkt. Omdat Be2 hier zelf ook in gelooft bieden zij hun Premium leden een contactgarantie van minimaal 10 contacten.

Parship kenmerkenParship is met meer dan 1 miljoen leden een van de grootste datingsites van Nederland en Belgie. Van de leden van Parship is 75% hoogopgeleid (dat wil zeggen HBO of hoger).

Verder is 88% van de Parship leden 30 jaar of ouder. 51% van de Parship leden is van het vrouwelijke geslacht, tegenover 49% van het mannelijk geslacht. Een evenwichtige balans.

Parship omschrijvingParship maakt gebruik van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest op basis waarvan andere leden aan u worden voorgetseld. Deze wordt het Parship Principe genoemd.

Maar liefst 38% van de leden van Parship vindt zijn of haar partner via de site. Een zeer goed slagingspercentage en dus zeker het proberen waard. Met een beetje tijd en moeite zit u bij deze 38%.