Datingsitenu.nl

Datingsites vergelijken

Uw zoekopdracht: “Ik zoek een vrouw voor een date” is succesvol verwerkt* U kunt uw zoekopdracht verder verfijnen in onderstaand scherm…
* U kunt de resultaten van uw zoekopdracht hieronder bekijken…

Zoekopdracht verfijnen op kinderen van u en uw partner, ik heb:

Zelf geen kinderen maar geen bezwaar tegen kinderen

Zelf geen kinderen en wel bezwaar tegen kinderen

Zelf wel kinderen en geen bezwaar tegen kinderen

Zelf wel kinderen en wel bezwaar tegen kinderen

7 resultaten gevonden na uw zoekopdracht: “Ik zoek een vrouw voor een date”* De resultaten staan in volgorde van hoge naar lage matchscore. De eerste resultaten komen het meest overeen met uw zoekopdracht.

50+Match kenmerken50+Match is een datingsite voor mensen van 50 jaar en ouder. De leeftijd van de 50+Match leden ligt tussen de 50 en 75 jaar oud. De meeste leden zijn tussen de 50 en 60 jaar oud.

Van de 50+Match leden is 45% van het mannelijk, en 55% van het vrouwelijk geslacht. Het grootste deel van de leden heeft een opleidingsniveau vergelijkbaar met het MBO en HBO.

50+Match omschrijving50+Match profileert zich als de datingsite voor actieve 50 plussers. Ook staan zij zeer hoog aangeschreven bij Tros Radar als zijnde een zeer betrouwbare datingdienst.

Een van de leuke kenmerken van 50+Match is dat het altijd gratis is om te reageren op de berichten van anderen. Op deze manier is de kans dat u een reactie krijgt op uw berichten een stuk groter dan bij vele andere datingsites.

50+Dating kenmerkenVijftigplusdating is, zoals de naam al verklapt, een datingsite die zich specifiek richt op 50 plussers. Over het aantal leden en de verhouding tussen mannen en vrouwen hebben wij helaas geen informatie.

Vijftigplusdating is een nieuwe datingsite die in 2011 online is gegaan.

50+Dating omschrijvingOp vijftigplusdating worden alle nieuwe profielen handmatig gecontroleerd op echtheid. Op deze manier wordt er een goed ledenbestand opgebouwd met serieuze leden.

Inschrijven bij vijftigplusdating is geheel gratis, waarna u onbeperkt naar leden mag zoeken en tevens gebruik van de chat mag maken. Voor 50 plussers op zoek naar een partner zeker een aanrader.

Lexa kenmerkenLexa is Europa’s grootste datingsite met meer dan 10 miljoen leden alleen in Europa. Gemmideld zijn er op Lexa een verbluffende 50.000 leden online waarmee gechat kan worden.

Van de bezoekers van Lexa is 60% van het mannelijk geslacht en 40% van het vrouwelijk geslacht. Van deze bezoekers is 37% tussen de 25 en 35 jaar oud, en 25% tussen de 35 en 49 jaar oud.

Lexa omschrijvingLexa heeft in Nederland alleen al meer dan 1,9 miljoen leden, daar kunt u dus wel een tijdje mee vooruit. Verder maakt Lexa gebruik van een uniek persoonlijkheidsonderzoek op basis waarvan er leden aan u worden voorgesteld.

Ook biedt Lexa in uw zoektocht naar nieuwe contacten enkele handige hulpmidellen waaronder een berichtensysteem, een chat en videochat functie en nog veel meer.

e-Dates kenmerkene-Dates.nl heeft op het moment ongeveer 2000 leden waarvan net iets meer dan de helft van het mannelijk geslacht is (54% tegen 46%).

e-Dates wordt op het moment vernieuwd en zal binnenkort als alleenstaandeouders.com door het leven gaan. De nieuwe website zal vele functies bieden die tot op heden niet veel gebruikt worden.

e-Dates omschrijvinge-Dates.nl is een datingsite speciaal voor alleenstaande ouders. De website is in Oktober 2010 online gegaan, en is dus nog redelijk nieuw.

De website voor iedreen toegankelijk die geen bezwaar heeft tegen een partner met kinderen of zelf kinderen hebben. Op deze manier weet iedereen op e-Dates wat hij of zij zal vinden, en waar de ander naar op zoek is.

Grandcafe kenmerkenhetGrandCafe.nl is een digitale ontmoetingplaats voor vrouwen en mannen van 35 jaar en ouder, die op zoek zijn naar een vriendschap of meer.

U beslist zelf welke gegevens voor anderen zichtbaar zijn. Andere gasten kunnen geen adres en/of persoonsgegevens zien.
Alleen de gegevens die u invult bij uw profiel zijn zichtbaar voor anderen.

Grandcafe omschrijvingOok uw foto is alleen zichtbaar voor geregistreerde leden. hetGrandCafe.nl staat in voor gezelligheid en hanteert daarom omgangsnormen waar de gasten zich aan dienen te houden. Bij inschrijving gaat u hiermee automatisch akkoord.

Voor de meeste mensen spreekt het als vanzelf dat iedereen elkaar met respect behandelt. Dit is helaas niet bij iedereen het geval. Grandcafe houdt hier toezicht op.

Seniorengeluk kenmerkenSeniorengeluk richt zich (zoals uit de naam duidelijk wordt) op senioren. Dit houdt in dat de site speciaal is bedoeld voor singles van 50 jaar en ouder.

Seniorengeluk heeft op het moment ongeveer 10.000 leden en daar komen er dagelijks gemmideld 200 bij. Seniorengeluk is opgericht om in te spelen op de groei van het aantaql 50 plussers de komende jaren.

Seniorengeluk omschrijvingMetjou biedt u een gratis inschrijving waarna u een persoonlijk profiel kunt aanmeken en op zoek kunt gaan naar geschikte partners.

Indien u leuke partners heeft gevonden kunt u deze benaderen met behulp van enkele handige functies zoals een berichtensysteem, een livechatfunctie, en standaard interesseberichten.

Parship kenmerkenParship is met meer dan 1 miljoen leden een van de grootste datingsites van Nederland en Belgie. Van de leden van Parship is 75% hoogopgeleid (dat wil zeggen HBO of hoger).

Verder is 88% van de Parship leden 30 jaar of ouder. 51% van de Parship leden is van het vrouwelijke geslacht, tegenover 49% van het mannelijk geslacht. Een evenwichtige balans.

Parship omschrijvingParship maakt gebruik van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest op basis waarvan andere leden aan u worden voorgetseld. Deze wordt het Parship Principe genoemd.

Maar liefst 38% van de leden van Parship vindt zijn of haar partner via de site. Een zeer goed slagingspercentage en dus zeker het proberen waard. Met een beetje tijd en moeite zit u bij deze 38%.