Datingsitenu.nl

Datingsites vergelijken

Uw zoekopdracht: “Ik zoek een vrouw voor een vriendschap” is succesvol verwerkt* U kunt uw zoekopdracht verder verfijnen in onderstaand scherm…
* U kunt de resultaten van uw zoekopdracht hieronder bekijken…

Zoekopdracht verfijnen op kinderen van u en uw partner, ik heb:

Zelf geen kinderen maar geen bezwaar tegen kinderen

Zelf geen kinderen en wel bezwaar tegen kinderen

Zelf wel kinderen en geen bezwaar tegen kinderen

Zelf wel kinderen en wel bezwaar tegen kinderen

8 resultaten gevonden na uw zoekopdracht: “Ik zoek een vrouw voor een vriendschap”* De resultaten staan in volgorde van hoge naar lage matchscore. De eerste resultaten komen het meest overeen met uw zoekopdracht.

Match.com kenmerkenMatch.com is ‘s werelds grootste datingsite met een verbluffende 300 miljoen leden wereldwijd. Sinds kort is Match.com ook in Nederland beschikbaar als onderdeel van Lexa.

Doordat Match.com zoveel leden heeft kunt u oneindig door het ledenbestand bladeren zonder twee keer hetzelfde gezicht te zien. Uiteindelijk is het online daten toch gewoon een “numbersgame”.

Match.com omschrijvingMatch.com biedt een unieke persoonlijkheidstest op basis waarvan er leden aan u worden voorgesteld. De site is zeer helder en makkelijk te gebruiken.

Match.com biedt enkele handige functies waarmee het leggen van contacten wordt vermakkelijkt. Match.com biedt onder andere een berichtensysteem, een chatsysteem, een matchingsysteem, een uitgebreid zoeksysteem en nog veel meer.

e-Cupid kenmerkene-Cupid.nl heeft op het moment naar schatting ongeveer 700 leden waarvan meer dan de helft van het mannelijke geslacht (64% tegen 36%).

Het belangrijkste kenmerk van e-Cupid is dat de site geheel gratis is. Na inschrijving ontvangt het lid na keuring (24 uur) automatisch een levenslang Premium lidmaatschap.

e-Cupid omschrijvinge-Cupid.nl is opgezet als gratis datingsite met de functies van een professionele datingsite. Omdat de website vrij nieuw is is het aantal leden nog gering, maar dit zal ongetwijfeld groeien.

De website wordt draaiend gehouden door reclame op de website, e-Cupid doet niet aan mailings. Indien u niet wilt betalen voor een datingsite zeker een aanrader.

Relatieplanet kenmerkenRelatieplanet is de grootste datingsite in Nederland en Belgie met in deze twee landen bijna 4 miljoen leden! Op elk moment van de dag zijn er minimaal 200 leden online. Ook is Relatieplanet is 2010 verkozen tot website van het jaar.

Relatieplanet is al vanaf 2002 actief en is hiermee een van meest ervaren datingsites. RP is door Tros Radar verkozen tot beste betaalde datingsite.

Relatieplanet omschrijvingRelatieplanet streeft ernaar de beste klantenservice te bieden. Er is dan ook 24/7 een klantenservice beschikbaar.

Relatieplanet biedt enkele handige functies waaronder een berichtensysteem, matches op basis van een persoonlijkheidsonderzoek, een livechat functie en nog veel meer.
Ook is Relatieplanet geheel mobiel. Dit wil zeggen dat u ook vanaf uw mobiele telefoon met Relatieplanet kan werken.

eMatching kenmerkeneMatching is met meer dan 50.000 leden Nederlands grootste datingsite voor hoger opgeleiden. De leden zijn altijd van goede kwaliteit doordat inactieve leden automatisch van de site worden verwijderd.

De verhouding tussen mannen en vrouwen ligt op eMatching zo goed als gelijk. Voor hogeropgeleiden op zoek naar een partner zeker een aanrader!

eMatching omschrijvingeMatching biedt een gratis inschrijving waarmee u een persoonlijk profiel kunt aanmaken, alle leden kunt bekijken, favorieten kunt opslaan en nog veel meer.

Daarnaast is het op eMatching altijd gratis om te reageren op berichten van andere leden. Op deze manier ontvangt u zonder twijfel meer reacties op de door u verzonden berichten dan op andere datingsites. Eerlijk en simpel.

Lexa kenmerkenLexa is Europa’s grootste datingsite met meer dan 10 miljoen leden alleen in Europa. Gemmideld zijn er op Lexa een verbluffende 50.000 leden online waarmee gechat kan worden.

Van de bezoekers van Lexa is 60% van het mannelijk geslacht en 40% van het vrouwelijk geslacht. Van deze bezoekers is 37% tussen de 25 en 35 jaar oud, en 25% tussen de 35 en 49 jaar oud.

Lexa omschrijvingLexa heeft in Nederland alleen al meer dan 1,9 miljoen leden, daar kunt u dus wel een tijdje mee vooruit. Verder maakt Lexa gebruik van een uniek persoonlijkheidsonderzoek op basis waarvan er leden aan u worden voorgesteld.

Ook biedt Lexa in uw zoektocht naar nieuwe contacten enkele handige hulpmidellen waaronder een berichtensysteem, een chat en videochat functie en nog veel meer.

Babblinn kenmerkenBabblinn lijkt het meest op het normale uitgaansleven in tegenstelling tot andere datingsites. Bij Babblinn.nl is alles in realtime en er hoeven geen lange testen ingevuld te worden. Simpel en snel contact dus.

Na uw inschrijving krijgt u automatisch toegang tot de ledendatabase en kunt u leden zoeken, hen foto’s en videos bekijken en nog veel meer.

Babblinn omschrijvingBabblinn is een unieke avatar club voor mannen en vrouwen vanaf 21 jaar oud, die niet meer elk weekend uitgaan maar wel behoefte hebben aan een date of nieuwe contacten. Communiceer met andere leden in Babblinn’s unieke virtuele bar of ga een 1 op 1 voice of video gesprek aan.

In de virtuele omgeving van Babblinn wordt gebruikt gemaakt van avatars. Een avatar is een door u gekozen digitale versie van uzelf.

Match4me kenmerkenMatch4me is een datingsite die zich richt op hoger opgeleiden. Match4me heeft op het moment meer dan 20.000 leden en maandelijks komen daar gemmideld 1500 leden bij.

Van de Match4me leden is 51% van het mannelijk, en 49% van het vrouwelijk geslacht. Van deze leden is verder het merendeel tussen de 25 en 40 jaar oud.

Match4me omschrijvingMatch4me richt zich uitsluitend op hoger opgeleiden, dat wil zeggen mensen met een opleidingsniveau van HBO of hoger. Hierdoor is het voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een gelijkgestemde zeker een aanrader.

Inschrijven bij match4me is geheel gratis. In tegenstelling tot andere websites is ook het sturen van interesseberichten bij match4me geheel gratis.

WeetwiejedateWeetwiejedate.nl heeft bijna 27.000 leden waarvan 57% man en 43% vrouw. Dagelijks schrijven ongeveer 150 tot 250 nieuwe deelnemers zich in.

Door middel van een profiel kunnen gebruikers hun persoonskenmerken, uiterlijk, interesses, lifestyle en foto’s delen. Daarnaast biedt Weetwiejedate.nl diverse contactmogelijkheden zoals een chat en een mailsysteem.

Weetwiejedate omschrijvingWeetwiejedate.nl is een datingsite die helpt bij het vinden van een partner voor een vaste relatie, mailcontact of gewoon een leuke date. Na uw inschrijving bent u automatische “free member”.

Om gebruik te kunnen maken van de premiumfunctionaliteiten, zoals de chatfunctie, heeft u een “full membership” nodig. Voor het full membership wordt een vergoeding gevraagd.