Datingsitenu.nl

Datingsites vergelijken

Temptationdating kenmerkenTemptationdating stelt meer dan 385.000 actieve leden te hebben, wij hebben dit echter niet kunnen controleren. De verhouding tussen mannen en vrouwen is niet duidelijk.

Temptationdating is een semi-erotische datingsite waarop leden kunnen zoeken naar een normale of een sexdate.

Temptationdating omschrijvingTemptationdating biedt bezoekers een gratis inschrijving aan. Indien u echter gebruik wilt maken van de functies dient u volledig lid te worden. Hiervoor wordt een vergoeding gevraagd.

De site oogt netjes en overzichtelijk en is makkelijk in het gebruik. Temptationdating biedt enkele handige functies zoals: foto’s en videos en een chatfunctie.

Laatst toegevoegd

e-Cupid.nl

15-04-2011

Match Dating

14-04-2011

e-Matching

11-04-2011

Match.com

08-04-2011

DateSome1

07-04-2011

e-Dates.nl

02-04-2011

Flirtcontacten

01-04-2011

TemptationDating Reviews

TemptationDating review door DontAsk: Altijd hetzelfde verhaaltje…Wow, heb het nu echt gehad met erotische datingsites… Is er dan niemand die een eerlijke erotische datingsite kan maken???

Nou, waar zal ik eens beginnen… De profielen zijn naar mijn idee allemaal nep, je kunt helemaal niks op deze zogenaamde datingsite zonder te betalen, er is totaal geen controle op de site.

Na mijn inschrijving kreeg ik veel berichten van mooie vrouwen die er naar mijn idee al te goed uitzagen. Ik heb toen uiteindelijk besloten betalend lid te worden omdat je zonder te betalen echt niets kunt. Na mijn betaling heb ik helemaal niets meer gehoord van al deze mooie dames.

Echt GEEN aanrader, geen enkele erotische datingsite trouwens.

Schrijf zelf een review over TemptationDatingDeel uw ervaringen met deze datingsite met andere bezoekers en stem voor de beste datingsite.

  1.