Datingsitenu.nl

Datingsites vergelijken

Matchdating kenmerkenMatchdating claimt op het moment meer dan 490.000 leden in Nederland te hebben. Dit hebben wij echter niet kunnen achterhalen. De verhouding tussen mannen en vrouwen is bij ons niet bekend.

Matchdating claimt op elk moment meer dan 50.000 leden online te hebben. Ook dit hebben wij niet kunnen verifieren.

Matchdating omschrijvingMatchdating is opgericht voor mensen die op het internet op zoek zijn naar sexcontacten. Inschrijven bij Matchdating is geheel gratis.

Vaak is er een actie bij Matchdating waarmee de website een maand gratis uitgeprobeerd kan worden. Als gratis lid kunt u verder weinig met de site.
Indien u gebruik wilt maken van de functies van Matchdating wordt hiervoor een vergoeding gevraagd.

Laatst toegevoegd

e-Cupid.nl

15-04-2011

Match Dating

14-04-2011

e-Matching

11-04-2011

Match.com

08-04-2011

DateSome1

07-04-2011

e-Dates.nl

02-04-2011

Flirtcontacten

01-04-2011

MatchDating Reviews

match dating is oplichterij!…Niet doen…….géén lid worden van deze oplichtersclub. Dus……niets betalen……!!!

Als -nog- niet betalend lid maakt men je lekker met heel veel berichten en chatverzoeken van -over ‘t algemeen- aantrekkelijke vrouwen.

Als je betaald hebt krijg je geen enkel berichtje noch chatverzoek meer……!!

Ook niet als je de vrouwen beantwoord die met jou contact willen. De meeste vrouwen bestaan niet eens….alles is erg sluw geregeld door middel van computerprogramma’s.

Reclameren, protesteren kan niet, je krijgt geen contact met de lui achter deze site. Naar de rechter stappen lijkt ook kansloos, de site is ingeschreven in Macao…….!!

Wel kun je dit bedrog doorgeven aan de consumentenbond en aan opgelicht.nl. Eventueel kun je aangifte doen bij de politie.

Op de een of andere manier moet deze site toch te verwijderen zijn van het internet.

Fonzie

Schrijf zelf een review over MatchDatingDeel uw ervaringen met deze datingsite met andere bezoekers en stem voor de beste datingsite.

  1.