Datingsitenu.nl

Datingsites vergelijken

eDarling kenmerkenHet van oorsprong Duitse matchmaking platform eDarling richt zich op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. eDarling biedt haar diensten op dit moment in negen landan aan.

Sinds Mei 2009 is Darling actief in Nederland. Er schrijven zich dagelijks tussen de 500 en 1000 nieuwe leden in. Van de leden is 53% van het vrouwelijk en 47% van het mannelijk geslacht.

eDarling omschrijvingIn samenwerking met psychologen en relatiespecialisten heeft eDarling een methode ontwikkelt die singles matcht op basis van een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest.

De test die ieder nieuw lid dient te doorlopen houdt onder andere rekening met karakter, interesses, geloof en met de verwachtingen van een relatie. De kans op een juiste match wordt hierdoor aanzienlijk vergroot.

Laatst toegevoegd

e-Cupid.nl

15-04-2011

Match Dating

14-04-2011

e-Matching

11-04-2011

Match.com

08-04-2011

DateSome1

07-04-2011

e-Dates.nl

02-04-2011

Flirtcontacten

01-04-2011

eDarling Reviews

eDarling review door eDarling review: Zeker goed te doen Desire71…Na afronding van de persoonlijkheidstest (deed ik ongeveer 20 minuten over, wel interessant trouwens), kwam ik op de website en kreeg ik enkele “partnervoorstellen”. In eerste instantie dacht ik: jammer dat ik niet handmatig kan zoeken, want deze matches zijn redelijk oud (mijn leeftijd [28] terwijl ik op zoek was naar 3 of 4 jaar jonger). Ben toen toch maar de partnervoorstellen gaan bekijken.

Nadat ik meerdere leuke profielen uit de buurt tegen was gekomen ben ik begonnen met het vragen van 5 vragen. Dit is een soort spelletje waarmee je je match kunt leren kennen. Met een van mijn partnervoorstellen klikte het echt 100%, dus zijn wij uiteindelijk op date gegaan. Echt een hele leuke meid, we zijn nu al een maand best close en zien elkaar dagelijks, hopelijk wordt het meer.

Begint een beetje lang te worden. Maar in ieder geval, petje af voor jullie persoonlijkheidstest eDarling, en bedankt (hoop ik!)

eDarling review door Desire71: Heel goed te doen…Hoi hoi beste lezers…

Ik zal eens een duidelijke beoordeling van edarling proberen te geven:

De site is prima te doen, overzichtelijk en makkelijk in het gebruik. De matching (waarvoor je een persoonlijkheidstest doet) werkt vaak goed. Als er geen matches zijn wordt het vaak wat minder helaas.

Het heeft eigenlijk meer weg van een online relatiebemiddelingsbureau dan een echte datingsite, maar heb er wel wat leuke contacten aan overgehouden. Voor de een misschien een nadeel en voor de ander een voordeel:-)

Als je niet goed weet waarnaar je op zoek bent zeker een aanrader, de psychologische test werkt wel, maar de eerste matches zijn zeker de beste!

Nou, ik hoop dat je hier wat aan hebt gehad, groetjes:)

Schrijf zelf een review over eDarlingDeel uw ervaringen met deze datingsite met andere bezoekers en stem voor de beste datingsite.

  1.