Datingsitenu.nl

Datingsites vergelijken

e-Dates kenmerkene-Dates.nl heeft op het moment ongeveer 2000 leden waarvan net iets meer dan de helft van het mannelijk geslacht is (54% tegen 46%).

e-Dates wordt op het moment vernieuwd en zal binnenkort als alleenstaandeouders.com door het leven gaan. De nieuwe website zal vele functies bieden die tot op heden niet veel gebruikt worden.

e-Dates omschrijvinge-Dates.nl is een datingsite speciaal voor alleenstaande ouders. De website is in Oktober 2010 online gegaan, en is dus nog redelijk nieuw.

De website is voor iedreen toegankelijk die geen bezwaar heeft tegen een partner met kinderen of zelf kinderen hebben. Op deze manier weet iedereen op e-Dates wat hij of zij zal vinden, en waar de ander naar op zoek is.

Laatst toegevoegd

e-Cupid.nl

15-04-2011

Match Dating

14-04-2011

e-Matching

11-04-2011

Match.com

08-04-2011

DateSome1

07-04-2011

e-Dates.nl

02-04-2011

Flirtcontacten

01-04-2011

e-Dates Reviews

e-Dates review door Single_77: Best gezellig…Best goed te doen… Ik dacht op het eerste gezicht dat deze datingsite zou tegenvallen, maar dat voel eigenlijk reuze mee. Er zitten niet heel veel mensen op e-dates, maar degene die er zitten zijn wel serieus. Veel andere datingsites maken reclame met hoeveel leden zij wel niet hebben, maar vaak zijn die toch niet echt serieus.

Waar het op neer komt: e-dates is een goede datingsite, de profielen zijn naar mijn mening goed gecontroleerd, en ik vindt e-dates samen met relatieplanet toch wel twee van de betere online datingsites. Heb er een leuk contact aan overgehouden, en ben benieuwd of het wat wordt…

Voor alleenstaande ouders zeker een aanrader.

Schrijf zelf een review over e-Dates.nlDeel uw ervaringen met deze datingsite met andere bezoekers en stem voor de beste datingsite.

  1.