Datingsitenu.nl

Datingsites vergelijken

Een betaalde of een gratis datingsiteAls u bovenstaande regel leest zult u waarschijnlijk denken: een gratis datingsite natuurlijk…

Tussen een gratis en betaalde datingsite zitten echter enkele verschillen die u in gedachten dient te houden.

Het verschil tussen een betaalde en gratis datingsite.Natuurlijk klinkt een gratis datingsite een stuk aantrekkelijker dan een betaalde. Tegenwoordig zijn er zelfs gratis datingsites die qua functies tenminste hetzelfde te bieden hebben als een betaalde datingsite zoals e-Cupid.nl.

Er kleven echter meerdere bekende nadelen aan een gratis datingsite. Zo is het ledenbestand bij een niet betaalde datingsite vaak vele malen kleiner dan bij een betaalde datingsite. Dit komt door het simpele feit dat een gratis datingsite geen geld verdient om een promotiecampagne te starten en het ledenbestand op deze manier uit te breiden.

Daarnaast zitter er vaak veel niet serieuze leden op een niet betaalde datingsite, iedereen kan zich immers gratis inschrijven.

Indien u serieus op zoek bent naar een relatie zou u op een gratis datingsite wellicht met een beetje geluk kunnen slagen. Er is echter geen enkele garantie daqt dit zal lukken. Veel betaalde datingsites geven echter een garantie af bij een betaald lidmaatschap dat u ook daadwerkelijk een date zult krijgen via de site. De reden dat zij dit kunnen doen is simpelweg omdat er tijd en moeite wordt gestoken in de opdracht waarvoor u betaald.

Om te beginnen met online dating zou een gratis datingsite een goede optie zijn. Op deze manier kunt u enigzins bekent raken met de online dating wereld. Bent u echter op zoek naar een serieuze relatie en kwalitatief hoog ledenbestand, dan raden u wij aan u in te schrijven bij een betaalde datingsite.Laatst toegevoegd

e-Cupid.nl

15-04-2011

Match Dating

14-04-2011

e-Matching

11-04-2011

Match.com

08-04-2011

DateSome1

07-04-2011

e-Dates.nl

02-04-2011

Flirtcontacten

01-04-2011