Datingsitenu.nl

Datingsites vergelijken

Het belang van een goede foto op een datingsiteHet eerste dat leden op een datingsite zien is uw foto. Uw foto is de belangrijkste “eyecatcher” voot uw profiel.

Wanneer u een goede foto op uw profiel heeft staan zullen veel meer mensen de moeite nemen uw profiel door te kijken.

Een goede profielfoto is het halve werk…Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat mensen met een foto op hun profiel maar liefst 90% meer reacties krijgen op verstuurde berichten.

Daarnaast is uit meerdere onderzoeken gebleken dat gemmideld maar 1 op de 5 berichten op een datingsite beantwoord wordt. Dit heeft te maken met inactieve leden, niet serieuze leden of gewoon simpelweg dat degene geen interesse heeft.

Aan de hand van deze cijfers kunnen we enkele conclusies trekken:

* Met een foto is de kans dat u een antwoord op uw bericht ontvangt 20%.
* Mensen zonder foto op hun profiel hebben 90% minder kans op een reactie.

Dit houdt in dat wanneer u een bericht stuurt zonder dat u zelf een foto op uw profiel heeft de kans ongeveer 1 op 50 is dat u een bericht terugkrijgt, terwijl deze kans 1 op 5 is met een profielfoto. Dit is het belang van een profielfoto.

Hoewel mensen vaak zeggen dat het niet om uiterlijk gaat is uw profielfoto toch het eerste waarnaar zij kijken. Zij zullen uw profiel pas doorlezen nadat zij uw foto als voldoende hebben beoordeeld.Kies dus uw beste foto als profielfoto.


Wat is een goede profielfoto?Een goede profielfoto is een foto van een enkele persoon die op deze foto goed zichtbaar is. Zorg dat de foto niet te klein is. Een goede foto:

Een tweede voorbeeld van een goede profielfoto:

Een foute profielfoto is een foto waarop meerdere mensen zijn te zien, of waarop de persoon te klein is afgebeeld. Een foute profielfoto:

Een tweede voorbeeld van een foute profielfoto:


Upload een goede foto op uw datingsiteprofiel en u zult zien dat u tenminste het dubbele aan reacties zult krijgen…

Laatst toegevoegd

e-Cupid.nl

15-04-2011

Match Dating

14-04-2011

e-Matching

11-04-2011

Match.com

08-04-2011

DateSome1

07-04-2011

e-Dates.nl

02-04-2011

Flirtcontacten

01-04-2011