Datingsitenu.nl

Datingsites vergelijken

Meer dating vergelijken
Reviews – Prijzen – Opzeggen – Zoekmachine

Algemene datingsites overzichtHier vindt u een overzicht van algemene datingsites. Algemene datingsites zijn datingsites die niet gespecialiseerd zijn in een bepaald publiek, maar zich richten op iedereen, jong en oud. Deze datingsites hebben vaak meer leden dan gespecialiseerde datingsites. Indien u weet waarnaar u op zoek bent raden wij u aan u ook bij een gespecialiseerde datingsite in te schrijven.

Lexa kenmerkenLexa is Europa’s grootste datingsite met meer dan 10 miljoen leden alleen in Europa. Gemmideld zijn er op Lexa een verbluffende 50.000 leden online waarmee gechat kan worden.

Van de bezoekers van Lexa is 60% van het mannelijk geslacht en 40% van het vrouwelijk geslacht. Van deze bezoekers is 37% tussen de 25 en 35 jaar oud, en 25% tussen de 35 en 49 jaar oud.

Lexa omschrijvingLexa heeft in Nederland alleen al meer dan 1,9 miljoen leden, daar kunt u dus wel een tijdje mee vooruit. Verder maakt Lexa gebruik van een uniek persoonlijkheidsonderzoek op basis waarvan er leden aan u worden voorgesteld.

Ook biedt Lexa in uw zoektocht naar nieuwe contacten enkele handige hulpmidellen waaronder een berichtensysteem, een chat en videochat functie en nog veel meer.

Relatieplanet kenmerkenRelatieplanet is de grootste datingsite in Nederland en Belgie met in deze twee landen bijna 4 miljoen leden! Op elk moment van de dag zijn er minimaal 200 leden online. Ook is Relatieplanet is 2010 verkozen tot website van het jaar.

Relatieplanet is al vanaf 2002 actief en is hiermee een van meest ervaren datingsites. RP is door Tros Radar verkozen tot beste betaalde datingsite.

Relatieplanet omschrijvingRelatieplanet streeft ernaar de beste klantenservice te bieden. Er is dan ook 24/7 een klantenservice beschikbaar.

Relatieplanet biedt enkele handige functies waaronder een berichtensysteem, matches op basis van een persoonlijkheidsonderzoek, een livechat functie en nog veel meer.
Ook is Relatieplanet geheel mobiel. Dit wil zeggen dat u ook vanaf uw mobiele telefoon met Relatieplanet kan werken.

Parship kenmerkenParship is met meer dan 1 miljoen leden een van de grootste datingsites van Nederland en Belgie. Van de leden van Parship is 75% hoogopgeleid (dat wil zeggen HBO of hoger).

Verder is 88% van de Parship leden 30 jaar of ouder. 51% van de Parship leden is van het vrouwelijke geslacht, tegenover 49% van het mannelijk geslacht. Een evenwichtige balans.

Parship omschrijvingParship maakt gebruik van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest op basis waarvan andere leden aan u worden voorgetseld. Deze wordt het Parship Principe genoemd.

Maar liefst 38% van de leden van Parship vindt zijn of haar partner via de site. Een zeer goed slagingspercentage en dus zeker het proberen waard. Met een beetje tijd en moeite zit u bij deze 38%.

eDarling kenmerkenHet van oorsprong Duitse matchmaking platform eDarling richt zich op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. eDarling biedt haar diensten op dit moment in negen landan aan.

Sinds Mei 2009 is Darling actief in Nederland. Er schrijven zich dagelijks tussen de 500 en 1000 nieuwe leden in. Van de leden is 53% van het vrouwelijk en 47% van het mannelijk geslacht.

eDarling omschrijvingIn samenwerking met psychologen en relatiespecialisten heeft eDarling een methode ontwikkelt die singles matcht op basis van een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest.

De test die ieder nieuw lid dient te doorlopen houdt onder andere rekening met karakter, interesses, geloof en met de verwachtingen van een relatie. De kans op een juiste match wordt hierdoor aanzienlijk vergroot.

Be2 kenmerkenBe2 is bijna over de gehele wereld actief en heeft op het moment meer dan 24 miljoen leden!. Van de Be2 leden is 57% van het vrouwelijk, en 43% van het mannelijk geslacht.

Be2 biedt onder andere datingcoaches. Deze kunnen u helpen met het leggen van contacten en zelf met uw eerste date. Daarnaast biedt Be2 een unieke persoonlijkheidstest.

Be2 omschrijvingBe2 is zeer overzichtelijk opgebouwd en dan ook makkelijk in het gebruik. De site heeft enkele zeer handige functies, waarvan het matchingsysteem wel een van de beste is. Ook kiest u zelf wie u kan zien en wie niet.

De matches die Be2 u aanbied zijn erg goed, een bewijs dat de persoonlijkheidstest goed werkt. Omdat Be2 hier zelf ook in gelooft bieden zij hun Premium leden een contactgarantie van minimaal 10 contacten.

Datingeasy kenmerkenDatingEasy is vrij nieuw maar groeit ontzettend snel. Datingeasy heeft op het moment al meer dan 50.000 leden, en daar komen er elke dag gemmideld 600 bij.

Datingeasy is een van de snelstgroeiende datingsites op het moment, en zeker een aanrader om te proberen.

Datingeasy omschrijvingDatingeasy biedt u een gratis inschrijving waarna u een persoonlijk profiel kunt aanmeken en op zoek kunt gaan naar geschikte partners.

Indien u leuke partners heeft gevonden kunt u deze benaderen met behulp van enkele handige functies zoals een berichtensysteem, een livechatfunctie, en standaard interesseberichten.

WeetwiejedateWeetwiejedate.nl heeft bijna 27.000 leden waarvan 57% man en 43% vrouw. Dagelijks schrijven ongeveer 150 tot 250 nieuwe deelnemers zich in.

Door middel van een profiel kunnen gebruikers hun persoonskenmerken, uiterlijk, interesses, lifestyle en foto’s delen. Daarnaast biedt Weetwiejedate.nl diverse contactmogelijkheden zoals een chat en een mailsysteem.

Weetwiejedate omschrijvingWeetwiejedate.nl is een datingsite die helpt bij het vinden van een partner voor een vaste relatie, mailcontact of gewoon een leuke date. Na uw inschrijving bent u automatische “free member”.

Om gebruik te kunnen maken van de premiumfunctionaliteiten, zoals de chatfunctie, heeft u een “full membership” nodig. Voor het full membership wordt een vergoeding gevraagd.

Laatst toegevoegd

e-Cupid.nl

15-04-2011

Match Dating

14-04-2011

e-Matching

11-04-2011

Match.com

08-04-2011

DateSome1

07-04-2011

e-Dates.nl

02-04-2011

Flirtcontacten

01-04-2011